Even tot Hier zet Imca Marina in het zonlicht: 'geen vliegtuig naar Spanje'

Even tot Hier zet Imca Marina in het zonlicht: 'geen vliegtuig naar Spanje'

Saturday 20 May 2023 om 22:22

Niels van der Laan en Jeroe Woe sloten deze zaterdag het seizoen van Even tot Hier af. In die laatste aflevering hadden ze de legendarische Imca Marina te gast, die een speciaal liedje zingt om Transavia een pak op de broek te geven.

<em>Even tot Hier</em> zet Imca Marina in het zonlicht: 'geen vliegtuig naar Spanje' Niels van der Laan en Jeroe Woe sloten deze zaterdag het seizoen van Even tot Hier af. In die laatste aflevering hadden ze de legendarische Imca Marina te gast, die een speciaal liedje zingt om Transavia een pak op de broek te geven. Op de hakOp de tonen van 'Eviva España', die in 1971 voor het eerst werd opgenomen door Samantha en door onder andere Marina groot werd gemaakt. In de nieuwe tekst neemt ze onder meer Jeroen Snel en gravin Eloise en moederonderneming van Transavia KLM op de hak. Je kunt de hele uitzending van Even tot hier terugkijken via Gids.tv. Op Twitter kreeg Marina compliment op compliment van de kijkers. Overigens werd het item over de hooligans in voetbalstadions als die van FC Groningen ook met heel veel lof ontvangen Het nieuwe seizoen van Even tot Hier is in november weer te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot Hier zet Imca Marina in het zonlicht: 'geen vliegtuig naar Spanje'

Op de hak
Op de tonen van 'Eviva España', die in 1971 voor het eerst werd opgenomen door Samantha en door onder andere Marina groot werd gemaakt. In de nieuwe tekst neemt ze onder meer Jeroen Snel en gravin Eloise en moederonderneming van Transavia KLM op de hak.

Je kunt de hele uitzending van Even tot hier terugkijken via Gids.tv.

Op Twitter kreeg Marina compliment op compliment van de kijkers. Overigens werd het item over de hooligans in voetbalstadions als die van FC Groningen ook met heel veel lof ontvangen

Het nieuwe seizoen van Even tot Hier is in november weer te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's