Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vijfde aflevering van Onze boerderij in Europa nemen Yvon Jaspers en boerin Bertie de schapenhouders Janine en Sander mee naar Engeland, waar ze onder meer langs Tim en Tanya trekken. WodkaDe eerste stop van Janine, Sander, Yvon en Bertie is een ware vakgenoot: een schapenboer. Ze gaan langs bij de Engelse Tim en Tanya, die een boerderij met ruim 700 schapen runnen. Ze produceren niet alleen maar melk en kaas; van het restproduct van de schapenmelk maken ze zelfs wodka. FruitOok gaan Janine en Sander langs bij de Nederlandse fruittelers Stein en Ellie, zij hebben onder meer appels, pruimen en diverse soorten rood fruit. Zij ontmoeten hen eerst op een populaire boerenmarkt in Londen, daarna gaan ze langs bij hun boerderij.
Uitzending :
Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 21 May 2023 om 23:04

In de vijfde aflevering van Onze boerderij in Europa nemen Yvon Jaspers en boerin Bertie de schapenhouders Janine en Sander mee naar Engeland, waar ze onder meer langs Tim en Tanya trekken.

Wodka
De eerste stop van Janine, Sander, Yvon en Bertie is een ware vakgenoot: een schapenboer. Ze gaan langs bij de Engelse Tim en Tanya, die een boerderij met ruim 700 schapen runnen. Ze produceren niet alleen maar melk en kaas; van het restproduct van de schapenmelk maken ze zelfs wodka.

Fruit
Ook gaan Janine en Sander langs bij de Nederlandse fruittelers Stein en Ellie, zij hebben onder meer appels, pruimen en diverse soorten rood fruit. Zij ontmoeten hen eerst op een populaire boerenmarkt in Londen, daarna gaan ze langs bij hun boerderij.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Onze boerderij in Europa

Actuele video's

Meer actuele video's