WNL Op Zondag gemist? Sterrenrestaurant De Librije kent ook zware tijden

WNL Op Zondag gemist? Sterrenrestaurant De Librije kent ook zware tijden

Sunday 21 May 2023 om 14:43

Hieronder zie je een fragment uit WNL op Zondag van zondag 21 mei. Je kan de hele uitzending van 21 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>WNL Op Zondag</em> gemist? Sterrenrestaurant <em>De Librije</em> kent ook zware tijden Hieronder zie je een fragment uit WNL op Zondag van zondag 21 mei. Je kan de hele uitzending van 21 mei terugkijken bij Gids.tv. Sterrenrestaurant De Librije in Zwolle bestaat dertig jaar en Jonnie en Thérèse Boer vertellen vandaag bij WNL Op Zondag over het succes van deze familieonderneming. Toch is het succes niet altijd vanzelfsprekend geweest zegt Thérèse: "Er kwam een moment dat het wel héél zwaar werd". Bekijk hierboven het fragment uit WNL op Zondag. Je kunt de beste fragmenten van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Staatssecretaris Van der Burg over asielbeleid: 'De boel is niet op orde' (video) Bekijk deze video » Jort Kelder sprak topbankier: 'We naaien de klanten, dat doen we' (video) Bekijk deze video »
TV :
WNL Op Zondag gemist? Sterrenrestaurant De Librije kent ook zware tijden

Sterrenrestaurant De Librije in Zwolle bestaat dertig jaar en Jonnie en Thérèse Boer vertellen vandaag bij WNL Op Zondag over het succes van deze familieonderneming. Toch is het succes niet altijd vanzelfsprekend geweest zegt Thérèse: "Er kwam een moment dat het wel héél zwaar werd".

Bekijk hierboven het fragment uit WNL op Zondag. Je kunt de beste fragmenten van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's