Droomhuis Gezocht in Griekenland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht in Griekenland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht in Griekenland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dionne Stax en Carrie ten Napel starten maandag met een nieuwe reeks Droomhuis Gezocht. Carrie start dit seizoen in Griekenland, waar ze Judith en Jan Willem gaat helpen een vakantiehuis te vinden op het eiland Poros. Dionne maakt een andere reis door het land. Corfu of Poros?Al dertig jaar gaan Judith en Jan Willem minimaal één keer per jaar naar Griekenland. Aanvankelijk verloren zij hun hart aan Corfu, totdat ze in 2013 het eiland Poros ontdekten. Hier kwamen ze terecht toen ze op zoek waren naar een kookcursus in Griekenland. Die werd gegeven door de Griekse Katerina en Nederlandse Rik. VangelisAl gauw ontstond een vriendschap en kwam de droom: een vakantiehuis op Poros óf in Galatas, een plaats aan de overkant van het water. Met hulp van Carrie gaat het stel op pad. Dionne ontmoet de Griekse Vangelis. Hij woont al jaren op Poros. Dionne reist ook naar Athene, waar de Nederlandse Monique haar een rondleiding geeft. Bekijk ook Shownieuws gemist? De Meilandjes zoeken een vakantiehuis in Frankrijk Bekijk deze video » Bekijk de beelden: verbouwing vakantiehuis Frank Jansen na brand Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Dionne Stax en Carrie ten Napel starten maandag met een nieuwe reeks Droomhuis Gezocht. Carrie start dit seizoen in Griekenland, waar ze Judith en Jan Willem gaat helpen een vakantiehuis te vinden op het eiland Poros. Dionne maakt een andere reis door het land.

Corfu of Poros?
Al dertig jaar gaan Judith en Jan Willem minimaal één keer per jaar naar Griekenland. Aanvankelijk verloren zij hun hart aan Corfu, totdat ze in 2013 het eiland Poros ontdekten. Hier kwamen ze terecht toen ze op zoek waren naar een kookcursus in Griekenland. Die werd gegeven door de Griekse Katerina en Nederlandse Rik.

Vangelis
Al gauw ontstond een vriendschap en kwam de droom: een vakantiehuis op Poros óf in Galatas, een plaats aan de overkant van het water. Met hulp van Carrie gaat het stel op pad. Dionne ontmoet de Griekse Vangelis. Hij woont al jaren op Poros. Dionne reist ook naar Athene, waar de Nederlandse Monique haar een rondleiding geeft.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Droomhuis Gezocht

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV