ZIEN: Mocro Maffia Tatta (Robert de Hoog) is getrouwd met zijn Sophie

ZIEN: Mocro Maffia Tatta (Robert de Hoog) is getrouwd met zijn Sophie

Monday 22 May 2023 om 10:57

Robert de Hoog, die in de populaire Videoland-serie Mocro Maffia Tatta speelt, is samen met documentairemaakster Sophie Dros in het huwelijksbootje gestapt. Sophie deelde hier gisteren, zondag 21 mei, beelden van op Instagram. Bekijk de leuke beelden in het Shownieuws-fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: Mocro Maffia <em>Tatta</em> (Robert de Hoog) is getrouwd met zijn <em>Sophie</em> Robert de Hoog, die in de populaire Videoland-serie Mocro Maffia Tatta speelt, is samen met documentairemaakster Sophie Dros in het huwelijksbootje gestapt. Sophie deelde hier gisteren, zondag 21 mei, beelden van op Instagram. Bekijk de leuke beelden in het Shownieuws-fragment hieronder. Lees verder onder de video. "Zoveel liefde"Het gelukkige stel liet in 2021 weten te gaan trouwen, in datzelfde jaar werden ze ook de trotse ouders van hun zoontje Kees. "Wat een dag. Zoveel liefde", aldus Sophie in haar Instagram Stories. Het vijfde seizoen van Mocro Maffia is vanaf 2 juni exclusief te zien op Videoland. Bekijk ook Tatta neemt wraak in de nieuwe Mocro Maffia-serie, 'roekeloos en keihard' Bekijk deze video » Zien: de eerste beelden van het nieuwe seizoen Mocro Maffia, vanaf 2 juni te zien Bekijk deze video »
Show :

"Zoveel liefde"
Het gelukkige stel liet in 2021 weten te gaan trouwen, in datzelfde jaar werden ze ook de trotse ouders van hun zoontje Kees. "Wat een dag. Zoveel liefde", aldus Sophie in haar Instagram Stories.

Het vijfde seizoen van Mocro Maffia is vanaf 2 juni exclusief te zien op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's