RTL Boulevard: Paul de Leeuw bewondert deelnemers Niet Klein Te Krijgen (video)

RTL Boulevard: Paul de Leeuw bewondert deelnemers Niet Klein Te Krijgen (video)

Monday 22 May 2023 om 19:45

<em>RTL Boulevard</em>: Paul de Leeuw bewondert deelnemers <em>Niet Klein Te Krijgen</em> (video) De afgelopen weken vlogen er op dinsdagavond heel wat tissues doorheen bij de kijkers van Niet Klein Te Krijgen. En dat is niet zo vreemd, want in het programma krijgt Paul de Leeuw een inkijkje in het heftige leven van kinderen met kanker. Morgenavond is de laatste aflevering van deze indrukwekkende reeks te zien die ook bij Paul niet in zijn koude kleren is gaan zitten, zo vertelde hij in RTL Boulevard. De laatste aflevering van Niet Klein Te Krijgen is dinsdag om 21.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Niet Klein Te Krijgen terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Paul de Leeuw bewondert deelnemers Niet Klein Te Krijgen (video)

De afgelopen weken vlogen er op dinsdagavond heel wat tissues doorheen bij de kijkers van Niet Klein Te Krijgen. En dat is niet zo vreemd, want in het programma krijgt Paul de Leeuw een inkijkje in het heftige leven van kinderen met kanker. Morgenavond is de laatste aflevering van deze indrukwekkende reeks te zien die ook bij Paul niet in zijn koude kleren is gaan zitten, zo vertelde hij in RTL Boulevard.

De laatste aflevering van Niet Klein Te Krijgen is dinsdag om 21.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Niet Klein Te Krijgen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's