Mark Rutte blikt terug op Vandaag Inside: 'Voelt als een verjaardag'

Mark Rutte blikt terug op Vandaag Inside: 'Voelt als een verjaardag'

Mark Rutte heeft wederom genoten van zijn gang naar Vandaag Inside, die door meer dan een miljoen mensen bekeken werd: 'Ik vond het heel leuk. Het is toch een beetje een verjaardag waar je bent.' Ook kwam hij nog even terug op de valpartij van Marga Bult, na een feestje met Gerard Joling waar hij ook aanwezig was.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Mark Rutte blikt terug op <em>Vandaag Inside</em>: 'Voelt als een verjaardag' Mark Rutte heeft wederom genoten van zijn gang naar Vandaag Inside, die door meer dan een miljoen mensen bekeken werd: 'Ik vond het heel leuk. Het is toch een beetje een verjaardag waar je bent.' Ook kwam hij nog even terug op de valpartij van Marga Bult, na een feestje met Gerard Joling waar hij ook aanwezig was. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's