WOESTE Melisa Schaufeli: 'Mijn bilimplantaten zaten zo ongeveer in mijn rug en zijn gebroken' (video)

WOESTE Melisa Schaufeli: 'Mijn bilimplantaten zaten zo ongeveer in mijn rug en zijn gebroken' (video)

WOESTE Melisa Schaufeli: 'Mijn <em>bilimplantaten</em> zaten zo ongeveer in mijn rug en zijn gebroken' (video) Melisa Schaufeli heeft het aan de stok met onderneemster Diana Gabriels, die al een keer in een soort van oorlog belandde met Tim Hofman in BOOS. Wat is er aan de hand? 'Diana heeft heel onprofessioneel mijn medisch dossier over lekkende bilimplantaten op internet gegooid. Ik wou dat graag voor mezelf houden', vertelt de vriendin van Andy van der Meijde. 'Flauwvallen en heel ziek geweest'Een aantal jaar geleden liet Melisa implantaten zetten in de kliniek van Gabriels en dat ging werkelijk he-le-maal mis: 'Ze waren spuug- en spuuglelijk en zaten zo ongeveer in mijn rug. Ik ben vijf jaar lang heel ziek geweest: uitvallen, vijf keer eerste hulp, door mijn benen heen zakken en flauwvallen op het schoolplein. Wat blijkt: de implantaten zijn in acht stukken gebroken.' Schaufeli was een levenslange garantie beloofd maar dat liep allemaal net wat anders... Het hele verhaal van Melisa en de gewraakte video van Diana Gabriels zie je hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Melisa Schaufeli #hairartist (@melisaschaufeli) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Care Clinic (@praktijkdianagabriels) Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Jurgen en Susanne TONGEN erop los Bekijk deze video » Jinek: Nick Schilder over huidige contact met Simon Bekijk deze video »
Dinsdag 23 mei 2023 om 12:09

Melisa Schaufeli heeft het aan de stok met onderneemster Diana Gabriels, die al een keer in een soort van oorlog belandde met Tim Hofman in BOOS. Wat is er aan de hand? 'Diana heeft heel onprofessioneel mijn medisch dossier over lekkende bilimplantaten op internet gegooid. Ik wou dat graag voor mezelf houden', vertelt de vriendin van Andy van der Meijde.

'Flauwvallen en heel ziek geweest'
Een aantal jaar geleden liet Melisa implantaten zetten in de kliniek van Gabriels en dat ging werkelijk he-le-maal mis: 'Ze waren spuug- en spuuglelijk en zaten zo ongeveer in mijn rug. Ik ben vijf jaar lang heel ziek geweest: uitvallen, vijf keer eerste hulp, door mijn benen heen zakken en flauwvallen op het schoolplein. Wat blijkt: de implantaten zijn in acht stukken gebroken.' Schaufeli was een levenslange garantie beloofd maar dat liep allemaal net wat anders...

Het hele verhaal van Melisa en de gewraakte video van Diana Gabriels zie je hieronder:

Actuele video's

Meer actuele video's