Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Nadat afgelopen dinsdag Mitchel zijn eerste seizoen afsloot met koningsdag, is de koning van de vakantieparkenbusiness nu weer helemaal terug: single and ready to mingle. Ondanks al het gedoe zie je de nieuwe avonturen van Peter Gillis en de familie weer elke dinsdag op SBS6. Nieuwe vrouwNa een roerige tijd en het vertrek van Nicol probeert vrijgezelle Peter het leven weer op te pakken. Er is inmiddels een nieuwe vrouw in zijn leven, geen nieuwe vriendin maar personal assistent Klaartje. Nieuwe villaDe familie komt bijeen om te inventariseren wat Nicol heeft achtergelaten op de parken. En alle plannen van Nicol in de nieuwe villa gaan op de schop. Mieke en Johnny worden in Spanje ontdekt door een talentscout en storten zich in de muziek. Bekijk ook Zien: spreken Peter Gillis en Nicol elkaar nog? Bekijk deze video » ZIEN: Peter Gillis bijna 30 kilo afgevallen! Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 23 mei 2023 om 21:35

Nadat afgelopen dinsdag Mitchel zijn eerste seizoen afsloot met koningsdag, is de koning van de vakantieparkenbusiness nu weer helemaal terug: single and ready to mingle. Ondanks al het gedoe zie je de nieuwe avonturen van Peter Gillis en de familie weer elke dinsdag op SBS6.

Nieuwe vrouw
Na een roerige tijd en het vertrek van Nicol probeert vrijgezelle Peter het leven weer op te pakken. Er is inmiddels een nieuwe vrouw in zijn leven, geen nieuwe vriendin maar personal assistent Klaartje.

Nieuwe villa
De familie komt bijeen om te inventariseren wat Nicol heeft achtergelaten op de parken. En alle plannen van Nicol in de nieuwe villa gaan op de schop. Mieke en Johnny worden in Spanje ontdekt door een talentscout en storten zich in de muziek.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Actuele video's

Meer actuele video's