Johan Derksen over nieuwe vriendin Peter Gillis: 'Weer een lekker wijf!' (Vandaag Inside)

Johan Derksen over nieuwe vriendin Peter Gillis: 'Weer een lekker wijf!' (Vandaag Inside)

Woensdag 24 mei 2023 om 09:05

Het is ook de mannen van Vandaag Inside niet ontgaan dat Peter Gillis, nog maar een paar maanden na de veelbesproken breuk met Nicol Kremers, alweer een nieuwe vriendin heeft. Johan Derksen: 'Hoe is het in godsnaam mogelijk dat hij weer een lekker wijf heeft die honderd jaar jonger is en die dan zegt van... ik ben helemaal verliefd geworden op die man.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen over nieuwe vriendin Peter Gillis: 'Weer een lekker wijf!' (<em>Vandaag Inside</em>) Het is ook de mannen van Vandaag Inside niet ontgaan dat Peter Gillis, nog maar een paar maanden na de veelbesproken breuk met Nicol Kremers, alweer een nieuwe vriendin heeft. Johan Derksen: 'Hoe is het in godsnaam mogelijk dat hij weer een lekker wijf heeft die honderd jaar jonger is en die dan zegt van... ik ben helemaal verliefd geworden op die man.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Nieuwe vriendin Peter Gillis, Wendy, is geen golddigger: 'Ze wil haar eigen boontjes doppen' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's