Vandaag Inside: 'Die tongzoen in Lang Leve de Liefde was te gênant voor woorden'

Vandaag Inside: 'Die tongzoen in Lang Leve de Liefde was te gênant voor woorden'

In Lang Leve de Liefde was deze week te zien hoe Jurgen en Susanne op een bijzondere en erg enthousiaste manier aan het tongzoenen waren en Johan Derksen wist werkelijk niet wat hij zeg: 'Het is echt gênant. Die man had ook drie dochters, die zitten thuis naar papa te kijken die daar raar staat te doen. Te gênant voor woorden.' Vervolgens wordt het betreffende fragment uiteraard nog even getoond, waar ook Merel Ek duidelijk van schrikt.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: 'Die tongzoen in <em>Lang Leve de Liefde</em> was te gênant voor woorden' In Lang Leve de Liefde was deze week te zien hoe Jurgen en Susanne op een bijzondere en erg enthousiaste manier aan het tongzoenen waren en Johan Derksen wist werkelijk niet wat hij zeg: 'Het is echt gênant. Die man had ook drie dochters, die zitten thuis naar papa te kijken die daar raar staat te doen. Te gênant voor woorden.' Vervolgens wordt het betreffende fragment uiteraard nog even getoond, waar ook Merel Ek duidelijk van schrikt. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's