Wilfred Genee: 'Goed dat Vandaag Inside na volgende week met zomerstop gaat'

Wilfred Genee: 'Goed dat Vandaag Inside na volgende week met zomerstop gaat'

Vandaag Inside is nog tot en met volgende week vrijdag te zien, waarna de heren met zomerstop gaan en onder andere Marcel & Gijs het stokje even overnemen. Is Wilfred toe aan een break? 'Ik merk wel dat het goed is dat we volgende week even vrij krijgen. Als je zo lang in een cadans zit weet je van elkaar ongeveer wat er gaat komen', vertelt de presentator aan Merel Ek.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Wilfred Genee: 'Goed dat <em>Vandaag Inside</em> na volgende week met zomerstop gaat' Vandaag Inside is nog tot en met volgende week vrijdag te zien, waarna de heren met zomerstop gaan en onder andere Marcel & Gijs het stokje even overnemen. Is Wilfred toe aan een break? 'Ik merk wel dat het goed is dat we volgende week even vrij krijgen. Als je zo lang in een cadans zit weet je van elkaar ongeveer wat er gaat komen', vertelt de presentator aan Merel Ek. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV