Hooikoorts? De komende weken komt er een graspollenpiek 'Behoorlijke impact'

Hooikoorts? De komende weken komt er een graspollenpiek 'Behoorlijke impact'

Wednesday 24 May 2023 om 17:42

De piek van het graspollenseizoen nadert en dat is slecht nieuws voor mensen die last hebben van hooikoorts. Dat meldt Weeronline. „De komende tijd kunnen we dagelijks veel pollen van grassen in de lucht verwachten. Steeds meer grassoorten komen in bloei en bij droog weer is de kans op overlast groot.

<em>Hooikoorts</em>? De komende weken komt er een graspollenpiek 'Behoorlijke impact' De piek van het graspollenseizoen nadert en dat is slecht nieuws voor mensen die last hebben van hooikoorts. Dat meldt Weeronline. „De komende tijd kunnen we dagelijks veel pollen van grassen in de lucht verwachten. Steeds meer grassoorten komen in bloei en bij droog weer is de kans op overlast groot. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: middelbare school Spinoza20first in Amsterdam-Oost gesloten na ernstige dreiging Bekijk deze video » Bekijk: explosies bij drie geldwisselkantoren in Amsterdam Bekijk deze video » Grote brand in Leek (Groningen): bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's