Johan Derksen maakt zich zorgen over zijn pensioen, 'heel risicovol' (Vandaag Inside)

Johan Derksen maakt zich zorgen over zijn pensioen, 'heel risicovol' (Vandaag Inside)

Thursday 25 May 2023 om 09:22

Johan Derksen is niet te spreken over het nieuwe pensioenstelsel, zo laat hij weten in Vandaag Inside. "Het is heel risicovol." Het pensioenstelsel gaat veranderen door een meerderheid in de Eerste Kamer. "Gepensioneerden komen hopeloos in de knel te zitten door nieuwe pensioenwet!", zegt Johan.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 24 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> maakt zich zorgen over zijn pensioen, 'heel risicovol' <em>(Vandaag Inside)</em> Johan Derksen is niet te spreken over het nieuwe pensioenstelsel, zo laat hij weten in Vandaag Inside. "Het is heel risicovol." Het pensioenstelsel gaat veranderen door een meerderheid in de Eerste Kamer. "Gepensioneerden komen hopeloos in de knel te zitten door nieuwe pensioenwet!", zegt Johan. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 24 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's