Een Jaar Van Je Leven: meiden vluchten uit hottub als Erik eraan komt

Een Jaar Van Je Leven: meiden vluchten uit hottub als Erik eraan komt

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: meiden vluchten uit hottub als Erik eraan komt In Een Jaar Van Je Leven heeft Mirthe wel zin om de hottub in te gaan, en als Erik dit hoort vindt hij dit een uitermate goed idee. Hij trekt zijn zwembroek aan, maar het lijkt erop dat de meiden hier bepaald geen zin in hebben. De twee dames die aan het badderen zijn springen de hottub uit als ze horen dat Erik in aantocht is. Ook Mirthe laat weten dat ze ineens niet meer in de hottub wil, maar kan ze dat wel maken? Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven)
Donderdag 25 mei 2023 om 13:37

In Een Jaar Van Je Leven heeft Mirthe wel zin om de hottub in te gaan, en als Erik dit hoort vindt hij dit een uitermate goed idee. Hij trekt zijn zwembroek aan, maar het lijkt erop dat de meiden hier bepaald geen zin in hebben. De twee dames die aan het badderen zijn springen de hottub uit als ze horen dat Erik in aantocht is. Ook Mirthe laat weten dat ze ineens niet meer in de hottub wil, maar kan ze dat wel maken?

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's