Bekijk hier de officiële trailer van Barbie, vanaf 21 juli in de bioscoop

Bekijk hier de officiële trailer van Barbie, vanaf 21 juli in de bioscoop

Thursday 25 May 2023 om 19:30

Bekijk de teaser trailer van Barbie

Greta Gerwig's Barbie is een van de meest besproken films die dit jaar uit gaat komen. De Barbie aesthetic is inmiddels helemaal terug in de mode. De Barbie film gaat ook een interessant gevecht aan met de film Oppenheimer, waar ook erg naar uitgekeken wordt. De films komen namelijk op dezelfde dag uit. Een klassieke clash tussen ultieme schattigheid en een spannende thriller.

Trailer
De officiële trailer laat Barbie zien in haar extra roze Barbie wereld, maar wanneer haar Barbie krachten langzaam verdwijnen, moeten Barbie en Ken op reis naar de echte wereld. Hier moeten ze de kwaadaardige baas van Mattel (Barbies daadwerkelijke maker) verslaan. Kunnen ze gaan ontdekken wat er echt aan de hand is?

Soundtrack
Met de trailer is er ook meer informatie over de soundtrack van de film uitgekomen. Toen de film net aangekondigd was werd er verteld dat het nummer 'Barbie girl' van Aqua niet in de film zou voorkomen, met veel negatieve reacties als gevolg. Hier lijken de makers op terug te zijn gekomen. Nicki Minaj en Ice Spice sampelen het nummer om 'Barbie girl' te moderniseren voor deze tijd. Ook popster Dua Lipa heeft een nummer (en een rol) in Barbie. Haar nummer 'Dance The Night' is in de nacht van donderdag op vrijdag uitgekomen. Bekijk de video hierboven.

Reacties
Bekijk hieronder de leukste reacties op de officiële trailer van Barbie.

De live action Barbie film is vanaf 21 juli te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

Bekijk hier de officiële trailer van <em>Barbie</em>, vanaf 21 juli in de bioscoop Bekijk de teaser trailer van Barbie Greta Gerwig's Barbie is een van de meest besproken films die dit jaar uit gaat komen. De Barbie aesthetic is inmiddels helemaal terug in de mode. De Barbie film gaat ook een interessant gevecht aan met de film Oppenheimer, waar ook erg naar uitgekeken wordt. De films komen namelijk op dezelfde dag uit. Een klassieke clash tussen ultieme schattigheid en een spannende thriller. TrailerDe officiële trailer laat Barbie zien in haar extra roze Barbie wereld, maar wanneer haar Barbie krachten langzaam verdwijnen, moeten Barbie en Ken op reis naar de echte wereld. Hier moeten ze de kwaadaardige baas van Mattel (Barbies daadwerkelijke maker) verslaan. Kunnen ze gaan ontdekken wat er echt aan de hand is? SoundtrackMet de trailer is er ook meer informatie over de soundtrack van de film uitgekomen. Toen de film net aangekondigd was werd er verteld dat het nummer 'Barbie girl' van Aqua niet in de film zou voorkomen, met veel negatieve reacties als gevolg. Hier lijken de makers op terug te zijn gekomen. Nicki Minaj en Ice Spice sampelen het nummer om 'Barbie girl' te moderniseren voor deze tijd. Ook popster Dua Lipa heeft een nummer (en een rol) in Barbie. Haar nummer 'Dance The Night' is in de nacht van donderdag op vrijdag uitgekomen. Bekijk de video hierboven. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Rolling Stone (@rollingstone) ReactiesBekijk hieronder de leukste reacties op de officiële trailer van Barbie. De live action Barbie film is vanaf 21 juli te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook Margot Robbie over acteerleven: 'Ik gebruik continu toiletcabine' (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de officiële trailer van Barbie, vanaf 21 juli in de bioscoop

Actuele video's

Meer actuele video's