Mannen in Vandaag Inside over emotionele Kaag: 'gaat echt te ver'

Mannen in Vandaag Inside over emotionele Kaag: 'gaat echt te ver'

Friday 26 May 2023 om 08:46

Zie: Minister Kaag huilt om boodschap van haar kinderen

Sigrid Kaag werd emotioneel door een videoboodschap van haar dochters tijdens het programma College Tour. Zij zijn bang dat de bedreigingen hun moeder fataal kan worden. Donderdagavond praten ze over deze situatie in Vandaag Inside. De mannen aan tafel vinden het te ver gaan.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 25 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Mannen in <em>Vandaag Inside</em> over emotionele Kaag: 'gaat echt te ver' Zie: Minister Kaag huilt om boodschap van haar kinderen Sigrid Kaag werd emotioneel door een videoboodschap van haar dochters tijdens het programma College Tour. Zij zijn bang dat de bedreigingen hun moeder fataal kan worden. Donderdagavond praten ze over deze situatie in Vandaag Inside. De mannen aan tafel vinden het te ver gaan. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 25 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Zie: Minister Kaag huilt om boodschap van haar kinderen: 'Straks eindigt ze als Els Borst' Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's