Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het nieuwe seizoen van Klassiekers met Kleinsma start met een openhartig gesprek met zangeres, actrice en kleinkunstenaar Loes Luca. De Rotterdamse zet haar lijflied 'Zeur niet' centraal. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Simone Kleinsma & Loes Luca zingen De Rosse Buurt in Klassiekers met Kleinsma Bekijk deze video » SuikermeisjeComédienne Loes Luca acteert de sterren van de hemel en speelt de zalen plat met haar nieuwste voorstelling. Waarom is 'Zeur Niet' haar lijflied? We komen erachter waarom de oma van Loes ooit één van de suikermeisjes uit het lied van Adèle Bloemendaal een dreun verkocht. AftrappenHet programma wordt afgetrapt met het nummer 'De Rosse Buurt' van Jasperina de Jong uit 1967. Tijdens het gesprek komen de broers Lou Bandy en Willy Derby ter sprake. Andere namen die de revue passeren zijn Koos Speenhoff, Conny Stuart, Jenny Arean, Leo Fuld en Wim Sonneveld. Bekijk ook Klassiekers met Kleinsma: Niels van der Laan en Jeroen Woe zingen 'Never nooit meer' van Gordon Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma: Simone Kleinsma en Gerard Cox zingen Voor mijn dochtertje Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 26 mei 2023 om 22:19

Het nieuwe seizoen van Klassiekers met Kleinsma start met een openhartig gesprek met zangeres, actrice en kleinkunstenaar Loes Luca. De Rotterdamse zet haar lijflied 'Zeur niet' centraal.

Suikermeisje
Comédienne Loes Luca acteert de sterren van de hemel en speelt de zalen plat met haar nieuwste voorstelling. Waarom is 'Zeur Niet' haar lijflied? We komen erachter waarom de oma van Loes ooit één van de suikermeisjes uit het lied van Adèle Bloemendaal een dreun verkocht.

Aftrappen
Het programma wordt afgetrapt met het nummer 'De Rosse Buurt' van Jasperina de Jong uit 1967. Tijdens het gesprek komen de broers Lou Bandy en Willy Derby ter sprake. Andere namen die de revue passeren zijn Koos Speenhoff, Conny Stuart, Jenny Arean, Leo Fuld en Wim Sonneveld.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Klassiekers met Kleinsma

Actuele video's

Meer actuele video's