Zien: Bruce Springsteen speelt de Johan Cruijff Arena plat

Zien: Bruce Springsteen speelt de Johan Cruijff Arena plat

Zien: <em>Bruce Springsteen</em> speelt de Johan Cruijff Arena plat Bruce Springsteen heeft weer veel Nederlandse fans blij gemaakt, donderdagavond stond The Boss met zijn liveshow in de Johan Cruijff Arena. Bruce is inmiddels 73 jaar maar dat weerhoudt hem er niet van om maar liefst drie uur lang de Arena plat te spelen. William Rutten is lyrisch in Shownieuws en fans plaatsen mooie beelden op social media van het concert. Bekijk de video van Shownieuws over Bruce Springsteen hierboven, hieronder zie je livebeelden van het optreden in de Arena. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bruce Springsteen heeft weer veel Nederlandse fans blij gemaakt, donderdagavond stond The Boss met zijn liveshow in de Johan Cruijff Arena. Bruce is inmiddels 73 jaar maar dat weerhoudt hem er niet van om maar liefst drie uur lang de Arena plat te spelen. William Rutten is lyrisch in Shownieuws en fans plaatsen mooie beelden op social media van het concert.

Bekijk de video van Shownieuws over Bruce Springsteen hierboven, hieronder zie je livebeelden van het optreden in de Arena. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV