Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de allerlaatste aflevering van Onze boerderij in Europa reizen Yvon Jaspers en haar chauffeur boerin Bertie op met opnieuw een bekend BZV-koppel: Marnix en Emmie. VarkensEerst gaan ze langs bij de Engelse Angela. Zij runt samen met haar vader Peter een varkensfokkerij. Ze hebben ruim 10.000 varkens, waarvan er wekelijks 400 naar de slacht gaan. LonghornsEen hele andere manier van boeren leren Marnix en Emmie kennen bij Maydencroft Manor, een eeuwenoude boerderij waar ze het zeldzame koeienras Longhorns fokken voor vlees. Inmiddels hebben ze er 200. Bekijk ook Maud uit Boer zoekt Vrouw over relatie met Evert: "Elkaars gebruiksaanwijzing vinden" Bekijk deze video » Zie: Boer Jouke en zijn Karlijn verhuizen naar Jersey Bekijk deze video »
Uitzending :
Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 28 mei 2023 om 23:05

In de allerlaatste aflevering van Onze boerderij in Europa reizen Yvon Jaspers en haar chauffeur boerin Bertie op met opnieuw een bekend BZV-koppel: Marnix en Emmie.

Varkens
Eerst gaan ze langs bij de Engelse Angela. Zij runt samen met haar vader Peter een varkensfokkerij. Ze hebben ruim 10.000 varkens, waarvan er wekelijks 400 naar de slacht gaan.

Longhorns
Een hele andere manier van boeren leren Marnix en Emmie kennen bij Maydencroft Manor, een eeuwenoude boerderij waar ze het zeldzame koeienras Longhorns fokken voor vlees. Inmiddels hebben ze er 200.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Onze boerderij in Europa

Actuele video's

Meer actuele video's