Droomhuis Gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Droomhuis gezocht gaat Dionne Stax op stap met Eric en Saskia, die nu hun laatste kind uit huis is op zoek gaan naar een huis in centraal Portugal. Ze hebben hun oog laten vallen op de omgeving van de stad Coïmbra. Nieuwe faseEric en Saskia zijn al bijna veertig jaar samen. Nu hun laatste kind uit huis is en Saskia op termijn, net als Eric, hoopt te stoppen met werken, is het tijd voor een nieuwe fase. Een fase die zij het liefst doorbrengen in de omgeving van centraal Portugal, rechts van de stad Coïmbra, waar steeds meer jongeren vertrekken en veel ouderen blijven of komen wonen. Bruisende levenHet huis dat ze zoeken mag maximaal 300.000 euro kosten. Terwijl Dionne op zoek gaat naar het ideale huis, neemt Carrie een kijkje in de mooiste boekenwinkel ter wereld, ontdekt ze het bruisende leven van Porto en vaart ze mee in de kleurrijke bootjes van Aveiro.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 29 mei 2023 om 21:21

In de nieuwe aflevering van Droomhuis gezocht gaat Dionne Stax op stap met Eric en Saskia, die nu hun laatste kind uit huis is op zoek gaan naar een huis in centraal Portugal. Ze hebben hun oog laten vallen op de omgeving van de stad Coïmbra.

Nieuwe fase
Eric en Saskia zijn al bijna veertig jaar samen. Nu hun laatste kind uit huis is en Saskia op termijn, net als Eric, hoopt te stoppen met werken, is het tijd voor een nieuwe fase. Een fase die zij het liefst doorbrengen in de omgeving van centraal Portugal, rechts van de stad Coïmbra, waar steeds meer jongeren vertrekken en veel ouderen blijven of komen wonen.

Bruisende leven
Het huis dat ze zoeken mag maximaal 300.000 euro kosten. Terwijl Dionne op zoek gaat naar het ideale huis, neemt Carrie een kijkje in de mooiste boekenwinkel ter wereld, ontdekt ze het bruisende leven van Porto en vaart ze mee in de kleurrijke bootjes van Aveiro.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Droomhuis Gezocht

Actuele video's

Meer actuele video's