College Tour met Sigrid Kaag: wat vond Johan Derksen ervan?

College Tour met Sigrid Kaag: wat vond Johan Derksen ervan?

Tuesday 30 May 2023 om 09:24

Sigrid Kaag was afgelopen weekend te gast in College Tour en dat is Johan Derksen uiteraard niet ontgaan. Hij was echter vrij mild over de D66-minister deze keer: 'Ik denk dat dit programma haar wel goed gedaan heeft.' Derksen heeft echter wel zo zijn bedenkingen over de opwachting van Kaags dochters tijdens het interview:

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 29 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

College Tour met <em>Sigrid Kaag</em>: wat vond Johan Derksen ervan? Sigrid Kaag was afgelopen weekend te gast in College Tour en dat is Johan Derksen uiteraard niet ontgaan. Hij was echter vrij mild over de D66-minister deze keer: 'Ik denk dat dit programma haar wel goed gedaan heeft.' Derksen heeft echter wel zo zijn bedenkingen over de opwachting van Kaags dochters tijdens het interview: Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 29 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's