De rijdende rechter gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De rijdende rechter gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De rijdende rechter gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf dinsdag is De rijdende rechter terug op NPO 1. Meester John Reid zal in de start van het nieuwe seizoen een zaak behandelen over een wel heel bijzondere steeg... SteegToon en Kim wonen met hun jonge kinderen aan de weg en een grachtje. Daarom hebben ze hun steeg afgesloten met een deur. Buurman Henny mag gebruik maken van deze steeg, mits hij de deur achter zich op slot doet. Vrije doorgangMaar Henny wil dat niet. Daarnaast vindt hij het onhandig, de steeg komt ook uit in zijn tuin en gasten kunnen nu niet meer zomaar naar binnen lopen. Hij wil een vrije doorgang, terwijl Toon en Kim hem liever het gebruik van de steeg ontzeggen. Tijd voor mr. Reid om juridisch uitsluitsel te bieden.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tuesday 30 May 2023 om 21:53

Vanaf dinsdag is De rijdende rechter terug op NPO 1. Meester John Reid zal in de start van het nieuwe seizoen een zaak behandelen over een wel heel bijzondere steeg...

Steeg
Toon en Kim wonen met hun jonge kinderen aan de weg en een grachtje. Daarom hebben ze hun steeg afgesloten met een deur. Buurman Henny mag gebruik maken van deze steeg, mits hij de deur achter zich op slot doet.

Vrije doorgang
Maar Henny wil dat niet. Daarnaast vindt hij het onhandig, de steeg komt ook uit in zijn tuin en gasten kunnen nu niet meer zomaar naar binnen lopen. Hij wil een vrije doorgang, terwijl Toon en Kim hem liever het gebruik van de steeg ontzeggen. Tijd voor mr. Reid om juridisch uitsluitsel te bieden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Rijdende Rechter

Actuele video's

Meer actuele video's