ZIEN: Brand bij Efteling-show Raveleijn

ZIEN: Brand bij Efteling-show Raveleijn

ZIEN: Brand bij <em>Efteling</em>-show Raveleijn In het openluchttheater Raveleijn in de Efteling is dinsdagochtend (30 mei) brand uitgebroken. Het vuur brak volgens Omroep Brabant rond 11.45 uur uit tijdens een show. Bekijk de Hart van Nederland-video met beelden van de brand hierboven. Decorstukken in de hensLichte paniek bij de theaterbezoekers van de Efteling vandaag. "Dames en heren, wilt u deze ruimte a.u.b verlaten? Volgt u de aanwijzingen van ons personeel?", wordt er door de speakers ten gehore gebracht tijdens de brand. Volgens een toeschouwer stond een van de decorstukken - een huisje - ineens in brand. "Bij de theatershow Raveleijn wordt vuur gebruikt als onderdeel van de voorstelling. Het is nog onduidelijk of daarbij iets is misgegaan. Het theater is ontruimd. Dat verliep volgens de toeschouwer rustig", schrijft NOS op hun website. Bekijk hierboven de beelden van de brand.
Nieuws :
Dinsdag 30 mei 2023 om 13:43

In het openluchttheater Raveleijn in de Efteling is dinsdagochtend (30 mei) brand uitgebroken. Het vuur brak volgens Omroep Brabant rond 11.45 uur uit tijdens een show. Bekijk de Hart van Nederland-video met beelden van de brand hierboven.

Decorstukken in de hens
Lichte paniek bij de theaterbezoekers van de Efteling vandaag. "Dames en heren, wilt u deze ruimte a.u.b verlaten? Volgt u de aanwijzingen van ons personeel?", wordt er door de speakers ten gehore gebracht tijdens de brand. Volgens een toeschouwer stond een van de decorstukken - een huisje - ineens in brand. "Bij de theatershow Raveleijn wordt vuur gebruikt als onderdeel van de voorstelling. Het is nog onduidelijk of daarbij iets is misgegaan. Het theater is ontruimd. Dat verliep volgens de toeschouwer rustig", schrijft NOS op hun website.

Bekijk hierboven de beelden van de brand.

Actuele video's

Meer actuele video's