Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Familie Gillis: massa is kassa wordt voorbereid op het voorjaarsseizoen, zowel op de vakantieparken als in de eigen huizen van Peter Gillis. VoorjaarOp alle vakantieparken wordt er koortsachtig gewerkt om alles klaar te krijgen met het oog op de opening van het voorjaarsseizoen. De hele familie wordt aan het werk gezet. En Peter is daarnaast ook nog druk met de renovatie van zijn kasteel, met zijn kleurtje, met zijn gewicht en met zijn standbeeld. SingleIn Spanje breken ook voor Mieke en Johnny spannende tijden aan: zij brengen hun nieuwste single in primeur voor het grote publiek.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tuesday 30 May 2023 om 21:36

In de nieuwe aflevering van Familie Gillis: massa is kassa wordt voorbereid op het voorjaarsseizoen, zowel op de vakantieparken als in de eigen huizen van Peter Gillis.

Voorjaar
Op alle vakantieparken wordt er koortsachtig gewerkt om alles klaar te krijgen met het oog op de opening van het voorjaarsseizoen. De hele familie wordt aan het werk gezet. En Peter is daarnaast ook nog druk met de renovatie van zijn kasteel, met zijn kleurtje, met zijn gewicht en met zijn standbeeld.

Single
In Spanje breken ook voor Mieke en Johnny spannende tijden aan: zij brengen hun nieuwste single in primeur voor het grote publiek.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Actuele video's

Meer actuele video's