Johan Derksen: 'Stond te plassen en dacht... ik geef er even een rukje aan' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Stond te plassen en dacht... ik geef er even een rukje aan' (Vandaag Inside)

Vanwege een nogal lange plaspauze was Johan Derksen te laat voor het tweede deel van het wederom zeer goed bekeken Vandaag Inside. Als hij vervolgens met de nodige bombarie de studio weer wordt binnengehaald reageert hij: 'Ik stond lekker te plassen en ik denk... ik geef er ook nog even een rukje aan.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 30 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Stond te plassen en dacht... ik geef er even een rukje aan' (<em>Vandaag Inside</em>) Vanwege een nogal lange plaspauze was Johan Derksen te laat voor het tweede deel van het wederom zeer goed bekeken Vandaag Inside. Als hij vervolgens met de nodige bombarie de studio weer wordt binnengehaald reageert hij: 'Ik stond lekker te plassen en ik denk... ik geef er ook nog even een rukje aan.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 30 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV