Johan Derksen: 'Dit moet Matthijs van Nieuwkerk niet doen' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Dit moet Matthijs van Nieuwkerk niet doen' (Vandaag Inside)

Wednesday 31 May 2023 om 07:43

Matthijs van Nieuwkerk is het gesprek aangegaan met een voormalig visagiste van DWDD en begonnen zijn met een heus charmeoffensief, als we de verhalen tenminste mogen geloven. Johan Derksen vindt het maar niks: 'Dat moet hij niet doen, dat is allemaal kunstmatig. Dat heeft een ander hem geadviseerd. Dan zou ik zo eigenwijs zijn, dan zou ik nooit meer op de tv willen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 30 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Dit moet Matthijs van Nieuwkerk niet doen' (<em>Vandaag Inside</em>) Matthijs van Nieuwkerk is het gesprek aangegaan met een voormalig visagiste van DWDD en begonnen zijn met een heus charmeoffensief, als we de verhalen tenminste mogen geloven. Johan Derksen vindt het maar niks: 'Dat moet hij niet doen, dat is allemaal kunstmatig. Dat heeft een ander hem geadviseerd. Dan zou ik zo eigenwijs zijn, dan zou ik nooit meer op de tv willen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 30 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's