Dag & nacht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dag & nacht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dag & nacht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het eerste seizoen van de medische dramaserie Dag & Nacht zit er alweer op, woensdag 31 mei wordt de laatste aflevering uitgezonden. Een tweede reeks is nog niet bevestigd, maar gezien de kijkcijfers zou het zomaar kunnen dat dit niet de laatste aflevering is. Iedereen is uitgeputIn deze aflevering zie je onder meer een wachtkamer die bomvol zit en iedereen is uitgeput, maar door een fout in het systeem worden Ella en haar team niet afgelost. Na een doodvermoeiende dagdienst moet iedereen nu doortrekken, de nacht in. Ella krijgt te vroeg weeënTijdens de begeleiding van een hoogzwanger tienermeisje voelt Ella tot haar schrik haar eigen weeën op gang komen. Vijf weken te vroeg. Willem is de enige verloskundige die tijd heeft, maar hij is ook degene met de minste ervaring.
Uitzending :
Dag & nacht gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 31 mei 2023 om 21:24

Het eerste seizoen van de medische dramaserie Dag & Nacht zit er alweer op, woensdag 31 mei wordt de laatste aflevering uitgezonden. Een tweede reeks is nog niet bevestigd, maar gezien de kijkcijfers zou het zomaar kunnen dat dit niet de laatste aflevering is.

Iedereen is uitgeput
In deze aflevering zie je onder meer een wachtkamer die bomvol zit en iedereen is uitgeput, maar door een fout in het systeem worden Ella en haar team niet afgelost. Na een doodvermoeiende dagdienst moet iedereen nu doortrekken, de nacht in.

Ella krijgt te vroeg weeën
Tijdens de begeleiding van een hoogzwanger tienermeisje voelt Ella tot haar schrik haar eigen weeën op gang komen. Vijf weken te vroeg. Willem is de enige verloskundige die tijd heeft, maar hij is ook degene met de minste ervaring.

Actuele video's

Meer actuele video's