De beste slechtste chauffeur van Nederland: Wassima ruïneert auto met stuurfout

De beste slechtste chauffeur van Nederland: Wassima ruïneert auto met stuurfout

<em>De beste slechtste chauffeur van Nederland</em>: Wassima ruïneert auto met stuurfout In De beste slechtste chauffeur van Nederland komt een aantal oude bekenden voorbij. Wassima is een van de allerslechtste chauffeurs ooit uit het programma en ze gaat de strijd wederom aan. In beelden is te zien dat deze dame nog steeds een groot gevaar op de weg is. Ze is snel afgeleid en houdt haar handen niet aan het stuur. Volgens haar instructeur luistert ze net zo slecht als zijn zoontje van 10 en na een woordenwisseling maakt Wassima een stuurfout. Hierdoor raakt de auto flink beschadigd… Bekijk de video van De beste slechtste chauffeur van Nederland hieronder. De beste slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De beste slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)
Thursday 1 June 2023 om 13:01

In De beste slechtste chauffeur van Nederland komt een aantal oude bekenden voorbij. Wassima is een van de allerslechtste chauffeurs ooit uit het programma en ze gaat de strijd wederom aan. In beelden is te zien dat deze dame nog steeds een groot gevaar op de weg is. Ze is snel afgeleid en houdt haar handen niet aan het stuur. Volgens haar instructeur luistert ze net zo slecht als zijn zoontje van 10 en na een woordenwisseling maakt Wassima een stuurfout. Hierdoor raakt de auto flink beschadigd…

Bekijk de video van De beste slechtste chauffeur van Nederland hieronder.

De beste slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De beste slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's