Jake Paul (vlam Jutta Leerdam) laat nieuwe gigantische miljoenenvilla zien

Jake Paul (vlam Jutta Leerdam) laat nieuwe gigantische miljoenenvilla zien

<em>Jake Paul</em> (vlam Jutta Leerdam) laat nieuwe gigantische miljoenenvilla zien ZIEN: Jutta Leerdam is zwanger!? Jake Paul vertelt dit op TikTok Jake Paul is een bekende Youtuber en bokser en heeft inmiddels heel wat dollars verdiend. Jake, het nieuwe liefje van Jutta Leerdam, laat in een video zijn nieuwe aankoop zien: een villa van 16 miljoen dollar die te vinden is in Puerto Rico. Voor dat geld krijg je wel wat, zoals een muziekstudio, mancave en bioscoop. In de video laat Jake ook de bloemen zien die hij van zijn ‘crazy Dutchie’ vriendin Jutta heeft gekregen. Leerdam doet zondag in College Tour een boekje open over haar schaatscarrière, maar ook over haar vriend Jake Paul. Bekijk de Shownieuws-video met social media-beelden van Jake Paul hierboven. College Tour is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Zien: Jutta Leerdam over onrustige relatie met Koen Verweij Bekijk deze video » Jutta Leerdam open over eetproblemen, 'ik had mezelf gebrainwashed' Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 2 June 2023 om 14:13

ZIEN: Jutta Leerdam is zwanger!? Jake Paul vertelt dit op TikTok

Jake Paul is een bekende Youtuber en bokser en heeft inmiddels heel wat dollars verdiend. Jake, het nieuwe liefje van Jutta Leerdam, laat in een video zijn nieuwe aankoop zien: een villa van 16 miljoen dollar die te vinden is in Puerto Rico. Voor dat geld krijg je wel wat, zoals een muziekstudio, mancave en bioscoop. In de video laat Jake ook de bloemen zien die hij van zijn ‘crazy Dutchie’ vriendin Jutta heeft gekregen. Leerdam doet zondag in College Tour een boekje open over haar schaatscarrière, maar ook over haar vriend Jake Paul.

Bekijk de Shownieuws-video met social media-beelden van Jake Paul hierboven.

College Tour is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's