College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending In College Tour krijgen studenten de unieke kans om een spraakmakende gast allerlei vragen te stellen. Zondag 4 juni neemt niemand minder dan schaatster Jutta Leerdam plaats op het podium naast presentator Twan Huys. Niet alleen als schaatster een sterLeerdam is twee keer wereldkampioen op de duizend meter, een keer wereldkampioen sprint en ze veroverde een zilveren Olympische medaille in Peking. Jutta Leerdam is de absolute schaatskoningin van dit moment. Maar niet alleen op de schaatsbaan is Jutta een ster. Jutta’s nieuwe liefde: Jake PaulJutta heeft ruim vier miljoen volgers op sociale media en ze wordt door velen gezien als een icoon, influencer en voorbeeld voor andere jonge vrouwen. Zo zet ze zich in om het taboe op menstruatie en overgewicht te doorbreken. Even geleden haalde Jutta zelfs internationaal het nieuws met haar privéleven, ze heeft namelijk een relatie met de Amerikaanse YouTube-ster en kickbokser Jake Paul.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 4 June 2023 om 21:07

In College Tour krijgen studenten de unieke kans om een spraakmakende gast allerlei vragen te stellen. Zondag 4 juni neemt niemand minder dan schaatster Jutta Leerdam plaats op het podium naast presentator Twan Huys.

Niet alleen als schaatster een ster
Leerdam is twee keer wereldkampioen op de duizend meter, een keer wereldkampioen sprint en ze veroverde een zilveren Olympische medaille in Peking. Jutta Leerdam is de absolute schaatskoningin van dit moment. Maar niet alleen op de schaatsbaan is Jutta een ster.

Jutta’s nieuwe liefde: Jake Paul
Jutta heeft ruim vier miljoen volgers op sociale media en ze wordt door velen gezien als een icoon, influencer en voorbeeld voor andere jonge vrouwen. Zo zet ze zich in om het taboe op menstruatie en overgewicht te doorbreken. Even geleden haalde Jutta zelfs internationaal het nieuws met haar privéleven, ze heeft namelijk een relatie met de Amerikaanse YouTube-ster en kickbokser Jake Paul.

Bekijk hier alle video's en artikelen van College Tour

Actuele video's

Meer actuele video's