Minister Dijkgraaf in WNL op Zondag: "Slavernijverleden moet betere rol krijgen"

Minister Dijkgraaf in WNL op Zondag: "Slavernijverleden moet betere rol krijgen"

Sunday 4 June 2023 om 11:58

Hieronder zie je een fragment uit WNL op Zondag van zondag 4 juni. Je kan de hele uitzending van 4 juni terugkijken bij Gids.tv.

Minister Dijkgraaf in <em>WNL op Zondag</em>: &quot;Slavernijverleden moet betere rol krijgen&quot; Hieronder zie je een fragment uit WNL op Zondag van zondag 4 juni. Je kan de hele uitzending van 4 juni terugkijken bij Gids.tv. Als het aan minister Robbert Dijkgraaf ligt moet het Nederlandse slavernijverleden een prominente rol hebben in onze samenleving. Het Herdenkingsjaar Slavernijverleden, dat op 1 juli van start gaat, wordt volgens hem een 'verhaal met heel veel leestekens'. Een punt achter dat verhaal, komt er volgens de minister 'nooit'. Dat zei Dijkgraaf zondagochtend in het televisieprogramma WNL op Zondag. Bekijk hierboven het fragment uit WNL op Zondag. Je kunt de beste fragmenten van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Angela de Jong: 'Dag & Nacht heeft alles wat een ziekehuisserie moet hebben' (video) Bekijk deze video » Politie waarschuwt: buitenlandse criminelen op rooftocht naar smartphones (video) Bekijk deze video »
TV :
Minister Dijkgraaf in WNL op Zondag: "Slavernijverleden moet betere rol krijgen"

Als het aan minister Robbert Dijkgraaf ligt moet het Nederlandse slavernijverleden een prominente rol hebben in onze samenleving. Het Herdenkingsjaar Slavernijverleden, dat op 1 juli van start gaat, wordt volgens hem een 'verhaal met heel veel leestekens'. Een punt achter dat verhaal, komt er volgens de minister 'nooit'. Dat zei Dijkgraaf zondagochtend in het televisieprogramma WNL op Zondag.

Bekijk hierboven het fragment uit WNL op Zondag. Je kunt de beste fragmenten van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's