Marcel & Gijs: VVD'er Thierry Aartsen beledigt SBS-publiek, Jan Slagter reageert geschokt

Marcel & Gijs: VVD'er Thierry Aartsen beledigt SBS-publiek, Jan Slagter reageert geschokt

Dinsdag 6 juni 2023 om 07:54

VVD’er Thierry Aartsen maakte een bijzondere opmerking tijdens de eerste uitzending van Marcel & Gijs toen het over het asielzoekersprobleem ging. Na een vraag van Van Roosmalen over mogelijke oplossingen zegt hij: 'Dan gaan we heel technisch worden. Ik weet niet of dat voor het SBS-publiek geschikt is.'

'Ho ho ho'
Die opmerking schiet duidelijk in het verkeerde keelgat bij Jan Slagter, de hoofdgast van de eerste uitzending: 'Ho ho ho ho. Dat kan niet.' Dat zag Aartsen overigens na de uitzending zelf ook wel in want hij kwam op Twitter als snel met excuses: 'Als vaste SBS6-kijker zou ik uiteraard nooit mijn mede-kijkers willen beledigen. Dit was een onhandige uitspraak van mij die ik niet zo heb bedoeld.' Waarvan akte.

Hieronder zie je een fragment van Marcel & Gijs van maandag 5 juni. Je kunt de hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv of KIJK.nl.

Marcel &amp; Gijs: VVD'er <em>Thierry Aartsen</em> beledigt SBS-publiek, Jan Slagter reageert geschokt VVD’er Thierry Aartsen maakte een bijzondere opmerking tijdens de eerste uitzending van Marcel & Gijs toen het over het asielzoekersprobleem ging. Na een vraag van Van Roosmalen over mogelijke oplossingen zegt hij: 'Dan gaan we heel technisch worden. Ik weet niet of dat voor het SBS-publiek geschikt is.' 'Ho ho ho'Die opmerking schiet duidelijk in het verkeerde keelgat bij Jan Slagter, de hoofdgast van de eerste uitzending: 'Ho ho ho ho. Dat kan niet.' Dat zag Aartsen overigens na de uitzending zelf ook wel in want hij kwam op Twitter als snel met excuses: 'Als vaste SBS6-kijker zou ik uiteraard nooit mijn mede-kijkers willen beledigen. Dit was een onhandige uitspraak van mij die ik niet zo heb bedoeld.' Waarvan akte. Hieronder zie je een fragment van Marcel & Gijs van maandag 5 juni. Je kunt de hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv of KIJK.nl.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's