Dinsdag in Keuringsdienst van waarde: hommels & bijtjes worden bedreigd

Dinsdag in Keuringsdienst van waarde: hommels & bijtjes worden bedreigd

Dinsdag in <em>Keuringsdienst van waarde</em>: hommels &amp; bijtjes worden bedreigd Op dinsdag 6 juni gaat het in Keuringsdienst van waarde over de wereld van de hommels, bijtjes en bloemetjes. Al jaren zou het hommeles zijn met de hommels, bijtjes en bloemetjes. De bestuivende beestjes worden bedreigd. Een tragedie voor alles wat groeit en bloeit. Maar hoe kan het dan dat daar bij de groenteboer geen snars van te zien is? Schappen schitteren nog altijd van overvloed. Bekijk de promo van deze aflevering hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Keuringsdienst van waarde (KRO-NCRV) (@keuringsdienst_van_waarde)
Tuesday 6 June 2023 om 12:17

Op dinsdag 6 juni gaat het in Keuringsdienst van waarde over de wereld van de hommels, bijtjes en bloemetjes. Al jaren zou het hommeles zijn met de hommels, bijtjes en bloemetjes. De bestuivende beestjes worden bedreigd. Een tragedie voor alles wat groeit en bloeit. Maar hoe kan het dan dat daar bij de groenteboer geen snars van te zien is? Schappen schitteren nog altijd van overvloed. Bekijk de promo van deze aflevering hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's