Anoniem gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Anoniem gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Anoniem gemist? Bekijk hier de hele uitzending Sarah (Anniek Pheifer) en Jurre (Jeroen Spitzenberger) komen steeds vaker in het nauw door de geheimen die ze met zich meedragen. Zo komt 'Saar' bijvoorbeeld terecht in de klauwen van een criminele organisatie: hoe redt ze zich daaruit. ZelfverdedigingJurre weet veel meer van zijn kinderen dan zij prijsgeven en hij maakt zich zorgen. Hij vraagt aan zijn goede vriend Moek om hem vechttechnieken te leren en begint samen met een enthousiaste Boet aan zelfverdediging in de garage. GevoelensSaar ontvangt van een anonieme afzender een USB-stick met een aanbod wat het Cabo-proces mogelijk kan bepalen. Toms gevoelens nemen de overhand, met grote gevolgen voor zijn carrière.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 9 juni 2023 om 21:29

Sarah (Anniek Pheifer) en Jurre (Jeroen Spitzenberger) komen steeds vaker in het nauw door de geheimen die ze met zich meedragen. Zo komt 'Saar' bijvoorbeeld terecht in de klauwen van een criminele organisatie: hoe redt ze zich daaruit.

Zelfverdediging
Jurre weet veel meer van zijn kinderen dan zij prijsgeven en hij maakt zich zorgen. Hij vraagt aan zijn goede vriend Moek om hem vechttechnieken te leren en begint samen met een enthousiaste Boet aan zelfverdediging in de garage.

Gevoelens
Saar ontvangt van een anonieme afzender een USB-stick met een aanbod wat het Cabo-proces mogelijk kan bepalen. Toms gevoelens nemen de overhand, met grote gevolgen voor zijn carrière.

Actuele video's

Meer actuele video's