College Tour met Ola Källenius gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour met Ola Källenius gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour met Ola Källenius gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het vierdelige seizoen van College Tour kent dit keer maar één buitenlandse gast, namelijk Ola Källenius. De Zweedse CEO van Mercedes-Benz, voorheen één van de grootste autofabrikanten van de wereld, staat voor grote uitdagingen. AmbitieusOla Källenius, CEO van Mercedes-Benz, staat op dit moment voor gigantische uitdagingen. Niet alleen de ambitieuze klimaatdoelen, maar ook de snelle opmars uit China met de productie van elektrische auto's bedreigen het Duitse automerk. Mercedes-Benz is het oudste automerk ter wereld, beter bekend als 'Das Haus'. Luxe en comfortDe Duitse auto's staan voor degelijkheid, comfort en luxe. Menig hoogwaardigheidsbekleder, dictator en vrijheidsstrijder verplaatst zich in een luxe Mercedes. In College Tour gaat Källenius in gesprek met studenten over leiderschap, klimaatdoelen en natuurlijk de Formule 1.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 11 June 2023 om 21:06

Het vierdelige seizoen van College Tour kent dit keer maar één buitenlandse gast, namelijk Ola Källenius. De Zweedse CEO van Mercedes-Benz, voorheen één van de grootste autofabrikanten van de wereld, staat voor grote uitdagingen.

Ambitieus
Ola Källenius, CEO van Mercedes-Benz, staat op dit moment voor gigantische uitdagingen. Niet alleen de ambitieuze klimaatdoelen, maar ook de snelle opmars uit China met de productie van elektrische auto's bedreigen het Duitse automerk. Mercedes-Benz is het oudste automerk ter wereld, beter bekend als 'Das Haus'.

Luxe en comfort
De Duitse auto's staan voor degelijkheid, comfort en luxe. Menig hoogwaardigheidsbekleder, dictator en vrijheidsstrijder verplaatst zich in een luxe Mercedes. In College Tour gaat Källenius in gesprek met studenten over leiderschap, klimaatdoelen en natuurlijk de Formule 1.

Bekijk hier alle video's en artikelen van College Tour

Actuele video's

Meer actuele video's