Woorden nabestaanden schietpartij Alblasserdam gaan door merg en been (video)

Woorden nabestaanden schietpartij Alblasserdam gaan door merg en been (video)

Maandag 12 juni 2023 om 20:17

Woorden nabestaanden <em>schietpartij Alblasserdam</em> gaan door merg en been (video) Ruim een jaar geleden, op 6 mei 2022, opende een schutter het vuur op een zorgboerderij in Alblasserdam. Twee mensen komen om het leven. Er vallen ook een aantal zwaargewonden en daarnaast blijkt dat twee dagen eerder al een man in Vlissingen was doodgeschoten. Slachtoffers en nabestaanden vertellen vandaag in de rechtbank aan verdachte John S. wat dat vreselijke drama met ze heeft gedaan. De verhalen zijn hartverscheurend, zo zag je in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Woorden nabestaanden schietpartij Alblasserdam gaan door merg en been (video)

Ruim een jaar geleden, op 6 mei 2022, opende een schutter het vuur op een zorgboerderij in Alblasserdam. Twee mensen komen om het leven. Er vallen ook een aantal zwaargewonden en daarnaast blijkt dat twee dagen eerder al een man in Vlissingen was doodgeschoten. Slachtoffers en nabestaanden vertellen vandaag in de rechtbank aan verdachte John S. wat dat vreselijke drama met ze heeft gedaan. De verhalen zijn hartverscheurend, zo zag je in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's