Marcel van Roosmalen haalt rijbewijs niet maar: 'Ik kan ongelofelijk goed rijden' (Marcel & Gijs)

Marcel van Roosmalen haalt rijbewijs niet maar: 'Ik kan ongelofelijk goed rijden' (Marcel & Gijs)

Woensdag 14 juni 2023 om 08:34

Ondanks dat Marcel van Roosmalen naar eigen zeggen toch echt heel goed kan rijden lukt het hem maar niet om zijn rijbewijs te halen: 'Ik strand op de theorie.' Sander Schimmelpenninck, die nadat hij door Vandaag Inside gecanceld is toch graag weer op komt draven in een andere SBS-talkshow, weet niet wat hij hoort: 'De theorie is echt het allermakkelijkste wat er is.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van dinsdag 13 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

Marcel van Roosmalen haalt rijbewijs niet maar: 'Ik kan ongelofelijk goed rijden' (<em>Marcel &amp; Gijs</em>) Ondanks dat Marcel van Roosmalen naar eigen zeggen toch echt heel goed kan rijden lukt het hem maar niet om zijn rijbewijs te halen: 'Ik strand op de theorie.' Sander Schimmelpenninck, die nadat hij door Vandaag Inside gecanceld is toch graag weer op komt draven in een andere SBS-talkshow, weet niet wat hij hoort: 'De theorie is echt het allermakkelijkste wat er is.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van dinsdag 13 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook PANIEK: Nicol Kremers is verwijderd van Instagram, waarom? (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's