Video: B&B van nudistenkoppel Bert en Thomas trekt de aandacht in Spanje

Video: B&B van nudistenkoppel Bert en Thomas trekt de aandacht in Spanje

Het is weer tropisch heet dus we willen zo weinig mogelijk kleren aan. Zo vinden ook Bert en Thomas uit Ik Vertrek. Zij hebben een bed and breakfast voor nudisten in het Spaanse Andalusië. Bert en Thomas vertellen in RTL Boulevard over het verwelkomen van blote gasten en het leven als nudist.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>B&amp;B</em> van nudistenkoppel <em>Bert en Thomas</em> trekt de aandacht in Spanje Het is weer tropisch heet dus we willen zo weinig mogelijk kleren aan. Zo vinden ook Bert en Thomas uit Ik Vertrek. Zij hebben een bed and breakfast voor nudisten in het Spaanse Andalusië. Bert en Thomas vertellen in RTL Boulevard over het verwelkomen van blote gasten en het leven als nudist. Tekst gaat verder onder de video. Drukte op nudisten-B&BNadat Bert en Thomas in de zomer van 2022 open zijn gegaan druppelen de boekingen binnen en in augustus en september was het enorm druk. Zelfs in oktober en november hebben de twee nog regelmatig mensen over de vloer gehad. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Deze oud-deelnemer uit B&B Vol Liefde is in verwachting van haar eerste kindje (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Martien Meiland over Code Rosé: 'Ik vraag niet of mensen hebben liggen seksen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: B&B van nudistenkoppel Bert en Thomas trekt de aandacht in Spanje

Drukte op nudisten-B&B
Nadat Bert en Thomas in de zomer van 2022 open zijn gegaan druppelen de boekingen binnen en in augustus en september was het enorm druk. Zelfs in oktober en november hebben de twee nog regelmatig mensen over de vloer gehad.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV