Bekijk hier de trailer van Disney Pixar's Elio, vanaf februari 2024 in de bioscoop

Bekijk hier de trailer van Disney Pixar's Elio, vanaf februari 2024 in de bioscoop

Woensdag 14 juni 2023 om 18:34

Binnenkort in de bioscoop: Barbie, Disney, superhelden en meer!

Elio is de nieuwste film van Disney Pixar. "Al eeuwenlang roepen mensen naar het universum op zoek naar antwoorden en in de gloednieuwe film Elio, roept het universum terug," luidt de officiële beschrijving. Deze originele film volgt het jongetje Elio, hij leeft als een buitenstaander met een levendige fantasie. Op een dag belandt Elio opeens in de Communiverse, een interplanetaire organisatie met vertegenwoordigers uit verre sterrenstelsels. Elio wordt gekenmerkt als de vertegenwoordiger van de planeet aarde en moet leren om met die druk om te gaan. Kan Elio zich vinden in het leven tussen excentrieke aliens?

Elio is vanaf februari 2024 te zien in de bioscoop, volg ondertussen alles over de film Elio hier via Gids.tv. Bekijk de trailer hieronder.

Bekijk hier de trailer van Disney Pixar's <em>Elio</em>, vanaf februari 2024 in de bioscoop Binnenkort in de bioscoop: Barbie, Disney, superhelden en meer! Elio is de nieuwste film van Disney Pixar. "Al eeuwenlang roepen mensen naar het universum op zoek naar antwoorden en in de gloednieuwe film Elio, roept het universum terug," luidt de officiële beschrijving. Deze originele film volgt het jongetje Elio, hij leeft als een buitenstaander met een levendige fantasie. Op een dag belandt Elio opeens in de Communiverse, een interplanetaire organisatie met vertegenwoordigers uit verre sterrenstelsels. Elio wordt gekenmerkt als de vertegenwoordiger van de planeet aarde en moet leren om met die druk om te gaan. Kan Elio zich vinden in het leven tussen excentrieke aliens? For centuries we have called out to the universe…in 2024…the universe calls back.Check out the new poster for Disney and Pixar’s #Elio! pic.twitter.com/3gVBRUlgCU— Pixar (@Pixar) June 13, 2023 Elio is vanaf februari 2024 te zien in de bioscoop, volg ondertussen alles over de film Elio hier via Gids.tv. Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook Disney VS. Florida: wat is er aan de hand? Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van The Color Purple, vanaf 25 december in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk hier een preview van Pixar's Elemental, vanaf 16 juni in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Nimona, vanaf 30 juni op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de trailer van Disney Pixar's Elio, vanaf februari 2024 in de bioscoop

Actuele video's

Meer actuele video's