Marcel & Gijs: Van Roosmalen ligt dubbel om hakkelende Groenteman, ‘een absence’

Marcel & Gijs: Van Roosmalen ligt dubbel om hakkelende Groenteman, ‘een absence’

Donderdag 15 juni 2023 om 09:14

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van woensdag 14 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

In de talkshow Marcel & Gijs komt Gijs Groenteman even totaal niet uit zijn woorden. De presentator hakkelt erop los als hij de zin ‘Dit heeft tot Totaal 2 geleid’ probeert uit te spreken en begint enorm te stotteren. Marcel van Roosmalen zit doorgaans aan tafel met een zeer serieuze en sarcastische blik, maar kan zijn lach nu niet inhouden. De schrijver komt niet meer bij. “Hij heeft een absence, dat gebeurt.”

<em>Marcel &amp; Gijs</em>: Van Roosmalen ligt dubbel om hakkelende Groenteman, ‘een absence’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van woensdag 14 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. In de talkshow Marcel & Gijs komt Gijs Groenteman even totaal niet uit zijn woorden. De presentator hakkelt erop los als hij de zin ‘Dit heeft tot Totaal 2 geleid’ probeert uit te spreken en begint enorm te stotteren. Marcel van Roosmalen zit doorgaans aan tafel met een zeer serieuze en sarcastische blik, maar kan zijn lach nu niet inhouden. De schrijver komt niet meer bij. “Hij heeft een absence, dat gebeurt.” Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.
Talkshow :

Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's