Maarten van der Weijden in Marcel & Gijs: 'Enorme aandachtstrekker'

Maarten van der Weijden in Marcel & Gijs: 'Enorme aandachtstrekker'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van woensdag 14 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

Maarten van der Weijden is te gast in de talkshow Marcel & Gijs om aandacht te vragen voor zijn volgende indrukwekkende sportieve prestatie waarmee hij geld wil inzamelen voor kankeronderzoek. Hij gaat de Elfstedentocht niet alleen zwemmend maar ook fietsend en lopend, in totaal zo’n 600 kilometer, afleggen.

Aandachtstrekker
Of hem dit gaat lukken is niet zijn grootste zorg. Gaan de mensen wel komen, dat is de vraag. Kennelijk noemen mensen hem inmiddels een enorme aandachtstrekker. Van der Weijden: "Zij hebben hartstikke gelijk. Ik vraag aandacht, maar niet voor mijzelf."

<em>Maarten van der Weijden</em> in <em>Marcel &amp; Gijs</em>: 'Enorme aandachtstrekker' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van woensdag 14 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. Maarten van der Weijden is te gast in de talkshow Marcel & Gijs om aandacht te vragen voor zijn volgende indrukwekkende sportieve prestatie waarmee hij geld wil inzamelen voor kankeronderzoek. Hij gaat de Elfstedentocht niet alleen zwemmend maar ook fietsend en lopend, in totaal zo’n 600 kilometer, afleggen. AandachtstrekkerOf hem dit gaat lukken is niet zijn grootste zorg. Gaan de mensen wel komen, dat is de vraag. Kennelijk noemen mensen hem inmiddels een enorme aandachtstrekker. Van der Weijden: "Zij hebben hartstikke gelijk. Ik vraag aandacht, maar niet voor mijzelf." Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's