Kamp Van Koningsbrugge gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kamp Van Koningsbrugge gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kamp Van Koningsbrugge gemist? Bekijk hier de hele uitzending Als er iets belangrijk is voor een commando, dan zijn het wel leiderschapskwaliteiten. Eigenlijk zou ieder van de cursisten dat moeten bezitten, ondanks dat niet iedereen die leiderschap ook echt moet nemen: samenwerking is ook van groot belang. Gaat dat wel goed samen? Ammo- en waterrunLeiderschap en samenwerking worden zwaar op de proef gesteld tijdens een ellenlange ammo- en waterrun. Sommige cursisten geloven niet meer in de goede afloop, maar komt die goede afloop er uiteindelijk wel? OpsporenAls de zon al uren onder is, moeten ze elkaar zien op te sporen in vijandelijk gebied, terwijl ze onder de radar moeten blijven. Tactisch verplaatsen blijkt lastiger dan gedacht. En geëvalueerd worden door Ray en Dai eigenlijk nog wel lastiger.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Als er iets belangrijk is voor een commando, dan zijn het wel leiderschapskwaliteiten. Eigenlijk zou ieder van de cursisten dat moeten bezitten, ondanks dat niet iedereen die leiderschap ook echt moet nemen: samenwerking is ook van groot belang. Gaat dat wel goed samen?

Ammo- en waterrun
Leiderschap en samenwerking worden zwaar op de proef gesteld tijdens een ellenlange ammo- en waterrun. Sommige cursisten geloven niet meer in de goede afloop, maar komt die goede afloop er uiteindelijk wel?

Opsporen
Als de zon al uren onder is, moeten ze elkaar zien op te sporen in vijandelijk gebied, terwijl ze onder de radar moeten blijven. Tactisch verplaatsen blijkt lastiger dan gedacht. En geëvalueerd worden door Ray en Dai eigenlijk nog wel lastiger.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kamp Van Koningsbrugge

Actuele video's

Meer actuele video's