McDonald & Dodds gemist? Bekijk hier de hele uitzending

McDonald & Dodds gemist? Bekijk hier de hele uitzending

McDonald & Dodds gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf zaterdag begint het derde seizoen van McDonald & Dodds op NPO 2. In drie afleveringen worden er weer een aantal belangrijke mysteries opgelost. Een onwaarschijnlijker koppel dan Lauren McDonald en haar collega Dodds is nauwelijks voor te stellen, en toch werken ze geweldig samen. GlimlachAls een vrouw dood wordt aangetroffen in een park in Bath, worden McDonald en Dodds erbij gehaald. Het is een groot mysterie hoe ze te midden van alle drukte kan zijn gestorven, met een glimlach op haar lippen nog wel. GeheimenHet onderzoek leidt in een onverwachte richting en de toch ietswat stoffige Dodds moet geheimen uit zijn eigen verleden onder ogen zien.
Uitzending :
McDonald & Dodds gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 17 juni 2023 om 23:38

Vanaf zaterdag begint het derde seizoen van McDonald & Dodds op NPO 2. In drie afleveringen worden er weer een aantal belangrijke mysteries opgelost. Een onwaarschijnlijker koppel dan Lauren McDonald en haar collega Dodds is nauwelijks voor te stellen, en toch werken ze geweldig samen.

Glimlach
Als een vrouw dood wordt aangetroffen in een park in Bath, worden McDonald en Dodds erbij gehaald. Het is een groot mysterie hoe ze te midden van alle drukte kan zijn gestorven, met een glimlach op haar lippen nog wel.

Geheimen
Het onderzoek leidt in een onverwachte richting en de toch ietswat stoffige Dodds moet geheimen uit zijn eigen verleden onder ogen zien.

Actuele video's

Meer actuele video's