Ontroerende video: Jim Bakkum na drie weken Bali weer herenigd met dochtertje

Ontroerende video: Jim Bakkum na drie weken Bali weer herenigd met dochtertje

Saturday 17 June 2023 om 19:39

Na een verblijf van drie weken op Bali is Jim Bakkum eindelijk herenigd met zijn dochter. In een ontroerende video verrast Jim zijn dochtertje na schooltijd. Wanneer ze op haar fietsje aan komt rijden, kan ze haar ogen niet geloven. "Papaaa!" roept ze uit, waarna ze vol vreugde in de armen van haar vader springt.

Tekst gaat verder onder de video.

Ontroerende video: <em>Jim Bakkum</em> na drie weken <em>Bali</em> weer herenigd met <em>dochtertje</em> Na een verblijf van drie weken op Bali is Jim Bakkum eindelijk herenigd met zijn dochter. In een ontroerende video verrast Jim zijn dochtertje na schooltijd. Wanneer ze op haar fietsje aan komt rijden, kan ze haar ogen niet geloven. "Papaaa!" roept ze uit, waarna ze vol vreugde in de armen van haar vader springt. Tekst gaat verder onder de video. Jim Bakkum"Na ruim 3 weken je dochter als verrassing opwachten na school. Thuis." schrijft Bakkum onder zijn foto. De volgers van Jim smelten van het filmpje van de hereniging. Iemand schrijft: "Dit is nog beter dan All You Need is Love." Een ander reageert: "Ik heb dit zeker 7 keer opnieuw zitten kijken. Oooo wat LIEF." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jim Bakkum deelt geweldige tip voor fles wijn zonder kurk: gebruik een tampon Bekijk deze video » Strandgasten: Jim Bakkum, Simon Keizer en Nick Schilder spelen Kronenburg Park (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Jim Bakkum
"Na ruim 3 weken je dochter als verrassing opwachten na school. Thuis." schrijft Bakkum onder zijn foto. De volgers van Jim smelten van het filmpje van de hereniging. Iemand schrijft: "Dit is nog beter dan All You Need is Love." Een ander reageert: "Ik heb dit zeker 7 keer opnieuw zitten kijken. Oooo wat LIEF."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's