Geschorste homopriester Pierre Valkering deelt zijn toekomstvisie

Geschorste homopriester Pierre Valkering deelt zijn toekomstvisie

Geschorste homopriester <em>Pierre Valkering</em> deelt zijn toekomstvisie Priester Pierre Valkering schreef een boek over zijn homoseksualiteit en uitte forse kritiek op de manier waarop de Katholieke kerk omgaat met homoseksualiteit. Vervolgens moest hij zijn werk neerleggen en nog steeds is hij niet actief als priester. Valkering vertelt in Pauw hoe het nu met hem gaat en hoe hij naar zijn toekomst kijkt. Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Homo-priester: 'Ik kon alleen met God over mijn homosexualiteit spreken' Bekijk deze video » Vanavond in Pauw: Theo Hiddema, Philip Freriks en homoseksuele priester Pierre Valkering Bekijk deze video »
TV :
Geschorste homopriester Pierre Valkering deelt zijn toekomstvisie

Priester Pierre Valkering schreef een boek over zijn homoseksualiteit en uitte forse kritiek op de manier waarop de Katholieke kerk omgaat met homoseksualiteit. Vervolgens moest hij zijn werk neerleggen en nog steeds is hij niet actief als priester. Valkering vertelt in Pauw hoe het nu met hem gaat en hoe hij naar zijn toekomst kijkt.

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Wereld van Morgen
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Geschorste homopriester Pierre Valkering deelt zijn toekomstvisie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV