ZIEN: Beyoncé danst met dochter Blue Ivy in de Johan Cruijff Arena

ZIEN: Beyoncé danst met dochter Blue Ivy in de Johan Cruijff Arena

ZIEN: Beyoncé danst met dochter <em>Blue Ivy</em> in de Johan Cruijff Arena Beyoncé liet zondagavond haar dochter Blue Ivy (11) meedansen voor een uitzinnige menigte in de Johan Cruijff Arena. Fans gingen uit hun dak, want hoe leuk is het dat je moeder en dochter samen ziet optreden. Blue Ivy was er zaterdagavond niet bij. Bekijk de beelden van een dansende Ivy in de Instagrampost hieronder. Dansmoves van IvyBlue zet een paar stappen vooruit en zwaait naar de mensen massa en als mama vervolgens ‘let's go’ zegt, gooit ze haar dansmoves erin. Moeder en dochter dansten samen op het lied My power. Trotse omaBlue danst ook op Black parade. Haar oma Tina Lawson is apetrots en post een filmpje op Instagram: "My Grandbaby slinging that Hair ! It's bouncing and behaving." Het is niet de eerste keer in de Renaissance World Tour dat Beyoncé Ivy meeneemt op de bühne. Op 26 mei 2023 maakte Blue haar debuut in Parijs Bekijk hieronder Instagramposts met video's en foto's van Beyoncé in de Johan Cruijff Arena. En zie hierboven een Shownieuws-video over Renaissance World Tour. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Tina Knowles (@mstinalawson) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ♊️GEMINI SZN♊️ (@astrobih_) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ❥ ??? (@_sue_amsterdam)
Show :
ZIEN: Beyoncé danst met dochter Blue Ivy in de Johan Cruijff Arena

Beyoncé liet zondagavond haar dochter Blue Ivy (11) meedansen voor een uitzinnige menigte in de Johan Cruijff Arena. Fans gingen uit hun dak, want hoe leuk is het dat je moeder en dochter samen ziet optreden. Blue Ivy was er zaterdagavond niet bij. Bekijk de beelden van een dansende Ivy in de Instagrampost hieronder.

Dansmoves van Ivy
Blue zet een paar stappen vooruit en zwaait naar de mensen massa en als mama vervolgens ‘let's go’ zegt, gooit ze haar dansmoves erin. Moeder en dochter dansten samen op het lied My power.

Trotse oma
Blue danst ook op Black parade. Haar oma Tina Lawson is apetrots en post een filmpje op Instagram: "My Grandbaby slinging that Hair ! It's bouncing and behaving." Het is niet de eerste keer in de Renaissance World Tour dat Beyoncé Ivy meeneemt op de bühne. Op 26 mei 2023 maakte Blue haar debuut in Parijs

Bekijk hieronder Instagramposts met video's en foto's van Beyoncé in de Johan Cruijff Arena. En zie hierboven een Shownieuws-video over Renaissance World Tour.

Actuele video's

Meer actuele video's