Herman Brusselmans: 'Hierom heb ik mijn haren afgeknipt' (Marcel & Gijs)

Herman Brusselmans: 'Hierom heb ik mijn haren afgeknipt' (Marcel & Gijs)

De Belgische schrijver Herman Brusselmans, die toch altijd bekend stond vanwege zijn lange haren, ziet er ineens totaal anders uit nu hij flink gekortwiekt is. Waarom heeft hij de schaar erin gezet? 'Het was al een tijd dat ik dacht.. ik heb het gehad met de haren. Het is dood en dof en oud enzovoort.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van dinsdag 20 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

Herman Brusselmans: 'Hierom heb ik mijn haren afgeknipt' (<em>Marcel &amp; Gijs</em>) De Belgische schrijver Herman Brusselmans, die toch altijd bekend stond vanwege zijn lange haren, ziet er ineens totaal anders uit nu hij flink gekortwiekt is. Waarom heeft hij de schaar erin gezet? 'Het was al een tijd dat ik dacht.. ik heb het gehad met de haren. Het is dood en dof en oud enzovoort.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van dinsdag 20 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Video: Eva Jinek in tranen tijdens gesprek over jeugdzorg Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Actuele video's

Meer actuele video's