Marcel & Gijs: Raven had Boerderij van Dorst liever zonder BN-ers gemaakt

Marcel & Gijs: Raven had Boerderij van Dorst liever zonder BN-ers gemaakt

Woensdag 21 juni 2023 om 12:59

Raven van Dorst vertelt in Marcel&Gijs over het ontstaan van haar succesvolle 'Boerderij van Dorst'. Zij had het programma graag zonder BN-ers gemaakt. Laat ze dat nou gemeen hebben met Marcel. Van Roosmalens droom is namelijk een talkshow zonder gasten. Gaandeweg het gesprek heeft Raven nog een rake opmerking, als Marcel vertelt haar boerderij gezien te hebben en deze in het echt lelijker dan op tv te vinden.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van dinsdag 20 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

<em>Marcel &amp; Gijs</em>: <em>Raven</em> had <em>Boerderij van Dorst</em> liever zonder BN-ers gemaakt Raven van Dorst vertelt in Marcel&Gijs over het ontstaan van haar succesvolle 'Boerderij van Dorst'. Zij had het programma graag zonder BN-ers gemaakt. Laat ze dat nou gemeen hebben met Marcel. Van Roosmalens droom is namelijk een talkshow zonder gasten. Gaandeweg het gesprek heeft Raven nog een rake opmerking, als Marcel vertelt haar boerderij gezien te hebben en deze in het echt lelijker dan op tv te vinden. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van dinsdag 20 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's