Kamp Van Koningsbrugge gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kamp Van Koningsbrugge gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kamp Van Koningsbrugge gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na de nachtelijke missie van afgelopen aflevering zijn de kandidaten die nog in het spel zitten wel redelijk kapot. Ook de evaluaties zullen nog wel redelijk zwaar op de maag liggen voor de kandidaten. Pijn lijdenNiet iedereen komt ongeschonden uit de evaluaties en de nachtelijke missie. De cursisten die overblijven, moeten laten zien of ze pijn kunnen lijden tijdens een opdracht die zo zwaar is, dat de instructeurs deze zelf bestempelen als de heftigste uit hun opleiding. Over Kamp van KoningsbruggeJeroen van Koningsbrugge beleeft een avontuur met vijftien gewone burgers die denken dat ze mentaal en fysiek sterk genoeg zijn voor de opleiding van de Special Forces. Zij worden begeleid door een team van ervaren specialisten, die de rekruten onder handen nemen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Na de nachtelijke missie van afgelopen aflevering zijn de kandidaten die nog in het spel zitten wel redelijk kapot. Ook de evaluaties zullen nog wel redelijk zwaar op de maag liggen voor de kandidaten.

Pijn lijden
Niet iedereen komt ongeschonden uit de evaluaties en de nachtelijke missie. De cursisten die overblijven, moeten laten zien of ze pijn kunnen lijden tijdens een opdracht die zo zwaar is, dat de instructeurs deze zelf bestempelen als de heftigste uit hun opleiding.

Over Kamp van Koningsbrugge
Jeroen van Koningsbrugge beleeft een avontuur met vijftien gewone burgers die denken dat ze mentaal en fysiek sterk genoeg zijn voor de opleiding van de Special Forces. Zij worden begeleid door een team van ervaren specialisten, die de rekruten onder handen nemen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kamp Van Koningsbrugge

Actuele video's

Meer actuele video's